rozmiar czcionki: A   A   A
Strona Główna BIP Strona główna BIP Mapa witryny
    (?)
strona glówna BIP - www.bip.gov.pl
Strona główna BIP-www.bip.gov.pl
Strona główna Dane Publiczne Sprawozdania i opinie Rok 2020 Dzisiaj jest: Czwartek, 09.07.2020
 
Dane teleadresowe
Urząd Gminy Krzyżanowice
ul. Główna 5
47-450 Krzyżanowice
powiat raciborski województwo śląskie
www.krzyzanowice.pl
zegar Godziny pracy urzędu:
poniedziałek: 7.00-15.00
wtorek: 7.00-15.00
środa: 7.00-15.00
czwartek: 8.00-17.00
piątek: 7.00-14.00
Tel.
+48 (32) 419 40 50, +48 (32) 419 40 51, +48 (32) 419 42 13
Fax
+48 (32) 419 42 34
E-mail:
Wójt Gminy
mgr Grzegorz Utracki
 

Rok 2020

Znaleziono 8 plik(ów) do pobrania.

Sprawozdania i opinie 2020

Nazwa pliku do pobrania Rozmiar Pobierz
Sprawozdania i opinie 2020
Rb-NDS_nadwyzka-deficyt_I_kw_2020.pdf [] Sprawozdanie Rb-NDS o nadwyżce-deficycie za I kw. 2020 163 KB
Rb-28S_wykonanie_wydatkow_I_kw_2020.pdf [163 KB] Sprawozdanie Rb-28S z wykonania wydatków za I kw. 2020 1.18 MB
Rb-27S_wykonanie_dochodow_I_kw_2020.pdf [1.18 MB] Sprawozdanie Rb-27S z wykonania dochodów za I kw. 2020 728 KB
Sprawozdania_finansowe_za_2019_jednostka_Urzad_Gminy_Krzyzanowice.zip [728 KB] Sprawozdania finansowe za 2019 - jednostka Urząd Gminy Krzyżanowice 13.42 MB
Sprawozdania_finansowe_za_2019_Gmina_Krzyzanowice.zip [13.42 MB] Sprawozdania finansowe za 2019 - Gmina Krzyżanowice 652 KB
sprawozdanie_danka_2019.pdf [652 KB] Sprawozdanie z realizacji Programu współpracy Gminy Krzyżanowice z organizacjami pozarządowymi oraz podmiotami wymienionymi w art. 3 ust. 3 ustawy o działalności pożytku publicznego i o wolontariacie za rok 2019 1.44 MB
Uchwala_Nr_4200-III-32-2020_III_Skladu_Orzekajacego_RIO.pdf [1.44 MB] Uchwała Nr 4200/III/32/2020 III Składu Orzekającego RIO w Katowicach z dnia 15 stycznie 2020 r. 110 KB
Uchwala_Nr_4200-III-31-2020_III_Skladu_Orzekajacego_RIO.pdf [110 KB] Uchwała Nr 4200/III/31/2020 III Składu Orzekającego RIO w Katowicach z dnia 15 stycznie 2020 r. 69 KB
Ostatnia zmiana: Gmina Krzyżanowice (2020-01-07 11:24:58)
Odwiedzin na tej stronie: 156 , Rejestr zmian
Projektowanie stron: IntraCOM